Introductie Introductie

Drukke jaarvergadering!

De jaarvergadering is goed bezocht! Iedereen bedankt voor de deelname aan de discussies. Een kort verslag met foto's komt binnenkort op de site.

Lijsttrekkers uitgenodigd voor de jaarvergadering

Het bestuur van de vereniging heeft de lijsttrekkers van de politieke partijen uitgenodigd om op de jaarvergadering de partijprogramma's te komen toelichten. Daarvoor is de volgende brief verzonden:

Geachte mevrouw/mijnheer,

Op woensdag 10 februari 2010 houdt de Vereniging Algemeen Belang Heenweg haar algemene jaarvergadering in Het Open Huis te Heenweg.
Graag nodigt het bestuur van de Vereniging de lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen uit om het partijprogramma kort toe te lichten en om eventuele vragen te beantwoorden van leden van onze Vereniging.
De vergadering begint om 20:00 uur. De bedoeling is dat om ongeveer 20:45 uur [na de pauze] wordt gestart met het politieke deel van het programma . De avond wordt vervolgens afgesloten om ca. 22:15 uur.
Graag horen wij vóór 12 januari a.s van u of u in de gelegenheid bent om naar de Heenweg te komen.

Met vriendelijke groeten,

Rien van der Drift
Secretaris Vereniging Algemeen Belang Heenweg

We laten u zo snel mogelijk weten wie er aan deze oproep gehoor heeft gegeven.

 

Welkom bij Algemeen Belang Heenweg

Welkom bij de Vereniging Algemeen Belang Heenweg. Onze buurtvereniging is 90 jaar geleden opgericht om te strijden voor straatverlichting. Sinds die tijd heeft de vereniging heel veel voor de buurt bereikt.